Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

New York Tánciskola
New York Bál

 

Hamarosan!

Tavaszi Tánctanfolyamaink

 

Szeretettel várunk Téged és barátaidat is a tavasszal induló tánctanfolyamainkra.

 

Idén is a Társastáncé, Zumbáé® és a Salsáé lesz a főszerep, de természetesen nem marad el a Boogie-Woogie és Rock & Roll tanfolyam sem. A felnőtt korcsoportok mellett seniorok számára is több szinten indulnak a tánccsoportok.

Rendezvenyek
Tánctábor
Latin Koktél
New York Bál

Helyszín:
Móricz Zsigmond Gimnázium
(Budapest, II. ker.
Törökvész út 48-54.)
Megközelítés: a Batthyány térről a 11-es autóbusszal, 13. megálló

 

Információ:
1/246-5738, 20/330-8425, info@newyork.hu

A Tánciskola támogatói

AITIA
Porsche BudaLABNIKKER
Labormechanikai és
Kereskedelmi Kft.
Tánchírek.hu
Köszönet a New York fotóinak elkészítéséért
Pierre-nek (Kovágó Gábor)
pekari.extra.hu
és FIS-nek.
 
New York Bál

 Több hónapos előkészületek és
szervezés után 2007. november 24-én
került megrendezésre a XVI. New York Bál.
A rendezvény minden korábbinál nagyobb tömeget
mozgatott meg, a pompa és fényûzés messze felülmúlta
a tavalyi bálét.

A Duna Televízió ismét elhozta kameráit, akik megörökítették az este
valamennyi felejthetetlen produkcióját, Szekeres Adrien, Edgar Marcos és Tóth Orsolya fellépését, a háziversenyt, a bálkirálynőválasztást és természetesen a bulizó tömeget is! A felvételekből egy harminc perces összeállítást készítettek, melyben a legemlékezetesebb pillanatok elevenednek fel.
 
  Természetesen idén is szilveszter napján kerül képernyőre a mûsor, kora délutáni kezdéssel.

S, hogy miről is szólt az este?

A 18.00-ás kapunyitás után néhány perccel máris több száz ember lepte el a Móricz Zsigmond Gimnázium auláját, a vendégeket ezúttal is egy-egy pohár Törley pezsgővel köszöntötték.

A program egy órával a kapunyitás után kezdődött a háziversenyekkel és a tánciskola tanulóinak bemutatóival.
A versenyek remek hangulatban teltek, a párok mindent megtettek a minél előkelőbb helyezésért. A nyerteseket éremmel és kupával díjazták, sokuk egész este nyakában viselte érmét. A nyertes pár legnagyobb meglepetésére egy autót kapott egy hosszú hétvégére a Porsche Buda Kft.-től, egy másik pár pedig egy nagy összegû ékszerrel lehetett gazdagabb az A&A Ékszerszalon jóvoltából.

Az első bemutatót a New York Tánciskola versenytáncosai prezentálták. Czinege Norbert és Vorobcsenko Dása, valamint Fehér Tamás és Bence Kata igazán kitettek magukért, hogy elkápráztassák a közönséget. A legnagyobb tapsot természetesen Darázsi Orsolya által felkészített junior csoport kapta, a csöppségek profikat megszégyenítő ügyességgel mozogtak a tánctéren.

A közönségkedvenc juniorok


A seniorok nyitótánca
Limp Sándor vezette Senior Hobby tánccsoport Bécsi keringő formációja nyitotta meg a bált akik szintén osztatlan sikert arattak. Ezután közönségtánc következett. A zenét idén is Kovács Béla és ez évtől már a Latin Koktélból jól ismert, Kicsi Gábor szolgáltatta, így mindenki megtalálhatta a számára kedves dallamokat egész este. Katona Gergely és Kerényi Ákos ütős és fúvós hangszereken való játékával zárta ki az utolsó eséjét annak, hogy a vendégek ülve maradjanak. Az est folyamán különböző rézfúvós hangszerek széles tárházát vonultatták fel (pl.: trombita, picoló trombita, harsona) a közönség legnagyobb örömére.


Kyra ésa Nílus Gyöngyei
A tavalyi hatalmas sikernek köszönhetően idén is felléptek Kyra és a Nílus Gyöngyei! A hölgyek hastáncukkal rabul ejtették nézőiket, és igazi karibi hangulatot varázsoltak a színpadra.


Ezután a karibi hangulatot felváltotta a "Kubai Láz", a fergeteges produkcióval Kovács László és Kelemen Erika lépett színpadra, hogy még forróbbá tegyék a hangulatot.

Az est sztárvendégei következtek, megérkezett Szekeres Adrien, aki csodálatos hangjával örvendeztette meg a közönséget.
Míg ő énekelt, Edgar Marcos és Tóth Orsolya csillogtatta meg képességeit egy szemkápráztató, dinamikus bemutatóval.
Aki látta, az még hosszú időkig beszélni fog róla, aki pedig lemaradt, az már készítse is a videóját, mert szilveszter délután vetíti majd összefoglalóját a Duna Televízió!


Szekeres Adrien

Edgar Marcos és Tóth Orsolya

Kovács László és Kelemen Erika


A bál királya és királynője

Hasznosi Kolos és Gál Szilvia
Edgar Marcosék után nem volt könnyû dolga Hasznosi Kolosnak és párjának, Gál Szilviának, de ők remekül megállták helyüket és emlékezetes bemutatóval kedveskedtek a megjelenteknek.

Az est egyik legérdekesebb bemutatója Palásthy György és Takács Ibolya nevéhez fûződik, mely során egy furcsa - ám annál látványosabb és emlékezetesebb – álomnak lehettünk szemtanúi.

Éjfélkor került sor a bálkirály és bálkirálynő választásra. A fellépők először jelölteket, három urat és három hölgyet emeltek ki a közönség soraiból, akik közül később a szponzorok titkos szavazással választották ki a győzteseket! A nyertes pár egy Salsával köszönte meg a megtiszteltetést.
Ezzel le is zárult a fellépések és bemutatók sora, a táncteret végleg a vendégek
vették uralmuk alá.

Idén is eljött kameráival a Duna Televízió, hogy megörökítsék az este legizgalmasabb pillanatait, és riportot készítsenek a fellépőkkel. Az összeállítást az év utolsó délutánján tûzik mûsorra, így aki nem volt ott, az részben bepótolhatja lemaradását.

Hogy egy év múlva mire számíthatunk, azt még homály fedi. De a szervezők saját maguk ellenségei: az egyre színvonalasabb bálokat nagyon nehéz lesz felülmúlni.Friss fotóalbum - XVI. New York Bál - (2007. november 24.)


Budai László és Glotz Mária

Azért nem csak a bemutatókról szólt az este!

 


Beszámolók az eddigi bálokról
Beszámoló a XV. bálról
Beszámoló a XIV. bálról
Beszámoló a XIII. bálról
Beszámoló a XII. bálról
Bővebben a Bálokról
A bál helyszíne
Előző bálok fellépői
Maurizio Vescovo - Törökgyörgy Melinda
A New York Bálok azokból a buli jellegû összejövetelekből nőttek ki, melyeket az első években jelentősebb alkalmakkor (Karácsony, Farsang, Húsvét, év vége) tartottunk. Ezekből a szûk körû rendezvényekből néhány év alatt nívós, jól szervezett, táncos körökben is elismert bálok váltak, melyeknek mûsorában az állandó házi versenyek mellett szerepelnek híres hazai és külföldi táncosok bemutatói, hastánc és jazztánc, ének (opera és könnyûzene)

Előző bálok fellépői
Szponzorok figyelmébe


| Tánciskola | Rólunk | On-line jelentkezés | Táncoktatás | Rendezvények | Versenytánc | Tánc világa | Kapcsolatok | Táncpartner | Elérhetőségeink |
Főtámogatónk:
pipettaszerviz.hu
Főtámogatónk:
calibration-pipette.com

© New York Tánciskola