Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

New York Tánciskola
A Tánciskola hírei
 

Hamarosan!

Tavaszi Tánctanfolyamaink

 

Szeretettel várunk Téged és barátaidat is a tavasszal induló tánctanfolyamainkra.

 

Idén is a Társastáncé, Zumbáé® és a Salsáé lesz a főszerep, de természetesen nem marad el a Boogie-Woogie és Rock & Roll tanfolyam sem. A felnőtt korcsoportok mellett seniorok számára is több szinten indulnak a tánccsoportok.

Tánciskola hírei
Gyors Információk
New York hírek
TÁNCPARTNER
Néhány jótanács kezdő és haladó táncosoknak táncpartner kereséssel
kapcsolatban!

MÁR FOTÓVAL IS!

Kezdő és haladó szint feletti táncosok a táncpartner kereső program segítségét vehetik igénybe.
 

A Tánciskola hírei

Vissza a címoldalra
Hír archívum


[ 2011-08-02 08:47 ] Forrás: Kulifai Gergõ
A tánciskola tánctábora Keszthelyen - 6. nap


A tánciskola tánctábora Keszthelyen - 6. nap A szombati nap békés, csendes készülődéssel telt, a legtöbben már az esti záró bulival voltak elfoglalva, a csapatok a dalszövegeket írogatták, a szervezők pedig a rossz időjárásra való tekintettel, az ebédlőt kezdték felszerelni.

Aztán elérkezett az este. Már évek óta bevett szokás, hogy a szombati vacsora mindig valami különlegesség, ezúttal saslik várta a tánciskola táborlakóit, ami ugyan nem volt sok, de legalább finom volt. Evés után pedig következett a szokásos dalverseny, melyen Robiék ismét megkapták a magukét, de az időjárást és az emiatt sajnos elmaradt Balaton parti Zumba® oktatást is rendre felemlegették a csapatok.
A dalversenyt az egész hetes pontverseny és csapatverseny eredményhirdetése követte, majd pedig az árverés. Itt a tánciskola táborlakói az egész héten gyűjtögetett pontjaikkal licitálhattak különféle dolgokra, a dobozos sörtől, Robi sípján át, egészen egy falióráig. A hangulat már ekkor emelkedett volt, a vidám embereken nyoma sem volt egy egész hetes tábor fáradalmainak. Mindenki mosolygott, nevetett, dőltek a poénok mindenkiből. Az árverés végén Kicsi G gondoskodott a további remek hangulatról, tette ezt a legkülönfélébb zenékkel. Volt lakodalmas nótától kezdve a legújabb slágerekig minden!
A buli egészen hajnalig tartott, és a legkitartóbb táborlakókat úgy kellett felkönyörögni a szobájukba, ha tehették volna, egész reggelig folytatták volna a bulit. De sajnos véget ért a tánciskola tábora, és a másnapi útra mindenkinek legalább egy picit ki kellett pihennie magát.

Ismét egy fantasztikus hetet töltöttünk együtt Keszthelyen, immáron tizedik alkalommal. A tavalyi felújításnak hála, idén szépen kipofozott táborhelyünk volt, ahol remek programok keretében ismerkedtünk össze. Új barátságok, és szerelmek alakultak ki, úgyhogy a következő napokban, hetekben komoly lájkolási és ismerkedési hullám fut majd végig a New York Tánciskola Facebook oldalán.
És, hogy mit hoz a jövő? Ez egy jó kérdés, de azt csicseregték a madarak, hogy komoly változások várhatók. Meglátjuk, mi lesz, de egy biztos: jövőre is lesz tánctábor, ahol újra találkozhatunk!


Megosztás:
| További megosztások  oldal tetejére

 
| Tánciskola | Rólunk | On-line jelentkezés | Táncoktatás | Rendezvények | Versenytánc | Tánc világa | Kapcsolatok | Táncpartner | Elérhetőségeink |
Főtámogatónk:
pipettaszerviz.hu
Főtámogatónk:
calibration-pipette.com

© New York Tánciskola