Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

New York Tánciskola
A Tánciskola hírei
 

Hamarosan!

Tavaszi Tánctanfolyamaink

 

Szeretettel várunk Téged és barátaidat is a tavasszal induló tánctanfolyamainkra.

 

Idén is a Társastáncé, Zumbáé® és a Salsáé lesz a főszerep, de természetesen nem marad el a Boogie-Woogie és Rock & Roll tanfolyam sem. A felnőtt korcsoportok mellett seniorok számára is több szinten indulnak a tánccsoportok.

Tánciskola hírei
Gyors Információk
New York hírek
TÁNCPARTNER
Néhány jótanács kezdő és haladó táncosoknak táncpartner kereséssel
kapcsolatban!

MÁR FOTÓVAL IS!

Kezdő és haladó szint feletti táncosok a táncpartner kereső program segítségét vehetik igénybe.
 

A Tánciskola hírei

Vissza a címoldalra
Hír archívum


[ 2011-12-27 06:05 ]
Félévzáró Ünnepély


Félévzáró Ünnepély December elején elérkezett a New York Tánciskolában a félévzáró ideje, amelyen minden csoport bemutatkozhatott. Hét órakor kinyílt a Deák Diák Általános Iskola kapuja és folyamatosan érkeztek a tánciskola diákjai, valamint a vendégek, hogy egy nagyszerű este részesei legyenek.

A táncosok a folyosón készülődtek, volt aki még a sminkjét és a haját igazgatta, mások még gyorsan letáncoltak egy-két figurát, hogy bent a teremben, már minden tökéletes legyen.

Az első bátor lépések
Röviddel 8 óra után elhangzott egy rövid köszöntő a New York Tánciskola vezetőjétől, Vass Róberttől, majd elkezdődött a táncbemutató. Először a seniorok mutatták meg tánctudásukat a vendégeknek. Az embernek két dolog jutott eszébe, miközben nézte őket: Nemcsak a húszéveseké a világ, és a tánc az, amit sosem késő elkezdeni. Az örök ifjak hatalmas tapsot kaptak a vendégektől és a táncostársaiktól. A seniorok után folyamatosan érkeztek a csoportok: a kezdők, a haladók, a versenytánc előkészítősök, hogy megmutassák, mit tanultak az elmúlt három hónapban. Láthattunk ezen az estén Angol keringőt, Cha-Cha-Chát, Jive-ot, Sambát, Tangót és Paso Doblét.

Ünnepélyes bevonulással indult az este
Igazi tánckavalkád volt, amit a Boogie-Woogie és a Salsa csoport bemutatója még tovább színesített. A táncos diákok nagyon kitettek magukért és ezért sok-sok taps volt a jutalmuk. Na meg a fellépés után kedves szavak kíséretében az oklevél, amit mindenki attól a tanártól vehetett át, akinél az elmúlt hónapokban tanult.

Lélegzetelállító pillanatok a profiktól...
Az este folyamán a New York Tánciskola két tánctanára, Hasznosi Kolos és Gál Szilvia, valamint tanítványaik Wu-Hen-Chang Antal és Surján Cecília is parkettre lépett és ízelítőt adtak abból, hogy több éves kemény munkával milyen szintre lehet eljutni ebben a gyönyörű sportban. Anti és Cila három éve tették meg az első lépéseket a New York kezdő csoportjában, vasárnap pedig már az első C osztályos versenyükön vettek részt, miután a D osztályos kritériumokat nagyjából egy év alatt teljesítették. Este fél 10 után aztán elindult a jól megérdemelt buli, Kicsi G. a Latin Koktél zenefelelőse egymás után játszotta a jobbnál-jobb zenéket, nem is nagyon maradt ülve senki. Nem maradhatott ki a La Colita és a Limbó Hintó sem. Aki pedig a sok tánctól elfáradt, az a büfében némi innivalóval felfrissíthette magát, hogy a következő táncra ismét a parkettre perdüljön.

Ünnepélyes oklevél átadás bíztató szavakkal
Ismét egy remek estét tölthettek el a táncosok és a vendégek a New York Tánciskola félévzáró rendezvényén. Aki lemaradt bánhatja, de búslakodásra semmi ok, hiszen tavasszal ismét egy nagy bulival zárja majd a tánciskola a félévet.Megosztás:
| További megosztások

Nem csak a húszéveseké a világ, és a tánc az, amit sosem késõ elkezdeni...

Anti és Cila a Versenytánc elõkészítõ csoportból

Paso Doble, a Versenytánc elõkészítõ csoport elõadásában

Hasznosi Kolos és Gál Szilvia fergeteges Latin Show-ja

Zumbásaink is kitettek magukért

  oldal tetejére

 
| Tánciskola | Rólunk | On-line jelentkezés | Táncoktatás | Rendezvények | Versenytánc | Tánc világa | Kapcsolatok | Táncpartner | Elérhetőségeink |
Főtámogatónk:
pipettaszerviz.hu
Főtámogatónk:
calibration-pipette.com

© New York Tánciskola