Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

New York Tánciskola
A Tánciskola hírei
 

Hamarosan!

Tavaszi Tánctanfolyamaink

 

Szeretettel várunk Téged és barátaidat is a tavasszal induló tánctanfolyamainkra.

 

Idén is a Társastáncé, Zumbáé® és a Salsáé lesz a főszerep, de természetesen nem marad el a Boogie-Woogie és Rock & Roll tanfolyam sem. A felnőtt korcsoportok mellett seniorok számára is több szinten indulnak a tánccsoportok.

Tánciskola hírei
Gyors Információk
New York hírek
TÁNCPARTNER
Néhány jótanács kezdő és haladó táncosoknak táncpartner kereséssel
kapcsolatban!

MÁR FOTÓVAL IS!

Kezdő és haladó szint feletti táncosok a táncpartner kereső program segítségét vehetik igénybe.
 

A Tánciskola hírei

Vissza a címoldalra
Hír archívum


[ 2011-11-12 06:14 ]
Közkívánatra KUBAI SALSA tanítás Takács Ibolyával a péntek esti LATIN KOKTÉLBAN!


Közkívánatra KUBAI SALSA tanítás Takács Ibolyával a péntek esti LATIN KOKTÉLBAN! Idén jubilál a New York Tánciskola saját táncos rendezvénye, a Latin Koktél, hiszen novemberben ünnepli 10. születésnapját. A táncos buli az elmúlt évtizedben több ezer embernek adott lehetőséget, hogy a táncórákon megtanult lépéseket és figurákat élesben is kipróbálják. A Latin Koktél idén végre visszatér eredeti időpontjára, és októbertől újra péntekenként várja a táncolni vágyókat!

2001 novemberében indult, az akkor még roppant alacsony költségvetéssel rendelkező, éppen ezért inkább családias hangulatú táncos rendezvény, a Latin Koktél. A bulit a New York Tánciskola szervezte - és szervezi mind a mai napig - azzal a céllal, hogy lehetőséget biztosítson azoknak a táncosoknak is

Angyal András tanítás közben
tudományuk hasznosítására, akiket nem vonz a versenyzés világa, csak egyszerűen jól szeretnék érezni magukat. Kezdetben mindössze két kis hangfal és egy egyszerű lemezjátszó jelentette a technikai hátteret két robotlámpával kiegészülve, de a hangulatot már akkor sem ezek hozták, hanem a társaság. Az emberek egy-két hónap alatt rájöttek, hogy egy remek táncos programmal bővült Budapest hétvégi éjszakai élete, így azok, akik nem szerették a discot, de imádtak táncolni, itt megtalálhatták számításukat.
Vass Róbert, a New York Tánciskola vezetője
Ahogy teltek az évek, úgy bővült folyamatosan a Latin Koktél közössége, és a műszaki háttér is, ami mára komoly hang- és fénytechnikává nőtte ki magát. Több robotlámpa, lézer, futófény és UV- lámpák, valamint négy nagy teljesítményű hangfal egy komoly audiórendszerről vezérelve felel a kiváló fényekért és hangzásért. A társaság az elmúlt tíz évben folyamatosan cserélődött, hisz emberek jönnek és mennek, de akik rendszeresen járnak a Latin Koktélba, azok mindig igazi buli hangulatot teremtenek.


Tetőfokon a hangulat...
Néhány évvel ezelőtt különböző külső okokból változás állt be a Latin Koktél életében, hiszen a pénteki időpontról előbb szerdára, majd később csütörtök estére került a rendezvény. Ez megosztotta a közönséget, de alapvetően mindenki belátta, hogy nem baj az, ha nem csak hétvégén vannak táncos rendezvények, hanem a szürke hétköznapokat picit feldobja egy szerda esti tánc. De tény, hogy hétköznap este az emberek fejében ott motoszkál a másnapi korán kelés keserű gondolata, és ezt a Latin Koktél szervezői is szem előtt tartották. Sokáig ment a szervezés, az egyezkedés a bérelt táncterem tulajdonosával, hogyan lehetne újból a hétvége első estéjén tartani a bulit, és ennek a hosszú tárgyalássorozatnak mostanra érett be a gyümölcse.


Ennyi csinos lány egy helyen...
2011. október 14-én nyitott újból a Latin Koktél, és ezzel egy új fejezetet kezdődött a buli életében. Hiszen péntek este már mindenki a hétvégére készül, másnap nincs korán kelés, nincs munka, lehet pihenni. Így pedig mindenki sokkal felszabadultabban bulizik, nem kell elérni az utolsó metrót, hogy még elég idő legyen a pihenésre is.


A karácsonyi bulin
A rendezvény tizedik születésnapjára valami bombameglepetéssel készülnek, de mivel ez egy igazi jubileumi év, számíthatunk rá, hogy az összes buli maradandó élményekkel tesz majd gazdagabbá minden résztvevőt.Mindenkit szeretettel várunk!

New York Tánciskola CsapataMegosztás:
| További megosztások

Itt a helye a kezdõ Táncosoknak is

Dudás Tibor több ízben is járt nálunk tanítani

Rendszeres fellépésekkel színesítjük az estét

A limbó léc is elõkerül néha:)

  oldal tetejére

 
| Tánciskola | Rólunk | On-line jelentkezés | Táncoktatás | Rendezvények | Versenytánc | Tánc világa | Kapcsolatok | Táncpartner | Elérhetőségeink |
Főtámogatónk:
pipettaszerviz.hu
Főtámogatónk:
calibration-pipette.com

© New York Tánciskola