Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

New York Tánciskola
A Tánciskola hírei
 

Hamarosan!

Tavaszi Tánctanfolyamaink

 

Szeretettel várunk Téged és barátaidat is a tavasszal induló tánctanfolyamainkra.

 

Idén is a Társastáncé, Zumbáé® és a Salsáé lesz a főszerep, de természetesen nem marad el a Boogie-Woogie és Rock & Roll tanfolyam sem. A felnőtt korcsoportok mellett seniorok számára is több szinten indulnak a tánccsoportok.

Tánciskola hírei
Gyors Információk
New York hírek
TÁNCPARTNER
Néhány jótanács kezdő és haladó táncosoknak táncpartner kereséssel
kapcsolatban!

MÁR FOTÓVAL IS!

Kezdő és haladó szint feletti táncosok a táncpartner kereső program segítségét vehetik igénybe.
 

A Tánciskola hírei

Vissza a címoldalra
Hír archívum


[ 2011-08-15 09:17 ]
Ősztől indul a Zumba® Fitness a New Yorkban, ami lázba hozta az egész világot!


Õsztõl indul a Zumba Fitness a New Yorkban, ami lázba hozta az egész világot! Ősztől kezdetét veszi egy új, izgalmas tánc oktatása iskolánkban, ez a Zumba® Fitness! Erről az óráról biztosan nem fogsz elégedetlenül távozni.

Ez a tanfolyam azok számára indul, akik szeretnék ötvözni a hatékony alakformálást a tánc örömeivel. A csoport tagjai izgalmas autentikus latin dallamokra, könnyen elsajátítható koreográfiákat tanulnak meg a latin táncok világából.

A Zumba® Fitness kurzusokat közkívánatra a tánciskola közismert tánctanára, Lovászi Orsolya fogja tartani. Orsi számtalan, érdekes zumba koreográfiával készült a nyár folyamán, hogy szeptemberre Téged is elkápráztasson!

Ha már unod az edzőtermeket és a monoton hagyományos aerobik órákat, ha jól szeretnéd érezni magad edzés közben, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj tánciskolánk új lendületes mozgásformájával a Zumba® Fitness-el!


Te is szeretnél rövid idő alatt csinos lenni?Nézd csak meg a profi táncosokat! Mindegyikük kifogástalan külsővel rendelkezik, melyet napi több órás feszített tempójú táncedzéssel érnek el. Nyilvánvaló, hogy a mai rohanó világban az emberek többségének erre sajnos nincs ideje. Ezért is döntöttünk úgy, hogy elővesszük a latin táncok figura katalógusát és összegyűjtjük belőle azokat az elemeket, melyek a leghatékonyabbak a GYÖNYÖRŰ NŐIES ALAK eléréséhez.


Miben más a Zumba® Fitness a hagyományos aerobic óráktól?


Elsősorban a zenében. Az aerobik edzések meghatározó zenéi, 4x8 ritmusú egységekre bonthatók, meghatározott gyorsaságúak, ez általában 128-150 közötti BPM (bit per minute). Valójában ettől a gyorsaságtól válik az összes aerobic óra kiszámíthatóvá és monotonná.


Ezzel szemben a Zumba® Fitness hihetetlen izgalmas autentikus latin dallamok, könnyen elsajátítható koreográfiák és nagyfokú hatékonyság jellemzi.


Hogyan hat a ZUMBA® fitness az egészségre?


Mivel az edzés teljes tartama alatt táncolsz, észre sem veszed, hogy pulzus számod végig zsírégető tartományban van. Így egy 60 perces edzés alatt akár 600 kalóriát (egy óra biciklizéssel kb. 350 kalóriát égetsz el) is elégetsz, mindenféle különös megterhelés nélkül.

Nem utolsó szempont az sem, hogy a hatékony alakformálás elérése mellett, a programba beépített latinos ütemek által már meg is tanulod a Samba, a Salsa, a Bachata, a Reggaeton vagy éppen a Merengue alaplépéseit is.


Hogyan épül fel egy ZUMBA® fitness óra?


A Zumba® Fitness órát úgy építettük fel, hogy hatékony legyen, de semmiképpen sem unalmas. Az órák egy kb. 10 perces bemelegítéssel kezdődnek, majd ezután egy hosszabb Zumba® Fitness program, következik. Ezt a programot azonban ne a polifoamodon fekve képzeld el! Fantasztikus zenékre ropod a már említett latin tánc alapokat, melyek segítségével feltöltődsz energiával és garantáltan megszabadulsz a hétköznapok alatt összegyűlt feszültségektől.


Pánikból világsiker


A ZUMBA® fitness-t egy kolumbiai férfi, Beto Perez találta fel, méghozzá véletlenül. A fitneszedzőként dolgozó Perez ugyanis egy alkalommal otthon hagyta a gyakorláshoz szükséges zenéit, és már késő volt visszamennie érte. Mentőötletként - akkor még nem tudta, mekkora őrületet indít el vele - az MP3 lejátszóján levő, hagyományos latin zenékre tornáztatta tanítványait a fitness órán. A rendhagyó edzés annyira megtetszett a jelenlevőknek, hogy utána többen kérték, legyen még ilyen óra! Egy hirtelen ötletből tehát világsiker született...

Természetesen a hazájában lett a zumba először népszerű, majd a szomszédos Amerikában, és lassan, 10 év alatt begyűrűzött szinte mindenhová. Az USA-ban egyébként a legnépszerűbb mozgásnak számít ez a fitness- és latin tánc keverék.


Ha szeretnéd kipróbálni ezt az eddigiektől merőben eltérő új mozgásformát, akkor várunk sok szeretettel ősztől induló Zumba® Fitness tanfolyamunkon!

További jó hír, hogy az oktatás nem párban történik, így bátran jelentkezhetsz barátnőiddel, munkatársaiddal…

Új! 2011 Zumba® Fitness beiratkozás!


New York Tánciskola CsapataMegosztás:
| További megosztások

  oldal tetejére

 
| Tánciskola | Rólunk | On-line jelentkezés | Táncoktatás | Rendezvények | Versenytánc | Tánc világa | Kapcsolatok | Táncpartner | Elérhetőségeink |
Főtámogatónk:
pipettaszerviz.hu
Főtámogatónk:
calibration-pipette.com

© New York Tánciskola