Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

New York Tánciskola
Leggyakoribb kérdések

 

Milyen tanfolyamot válasszak? 

Mennyi idő alatt tanulhatok meg kezdő szinten társastáncolni?

Mi a különbség az oktatás és az edzés között?

Átkérhetem magam egy másik időpontra?

Lesz-e párom, illetve lehet-e pár nélkül jelentkezni?

Mi az a Zumba Fitness tanfolyam?

Milyen felszerelésben táncolhatok?

Milyen feltételei vannak a pénz-visszafizetésnek, ha nem tetszik a tanfolyam?

Ha nem a számomra megfelelő tánctanfolyamra iratkoztam be, akkor van-e lehetőség csoport módosításra?
 

Táncoktatás
Tánctanfolyamaink
Tanfolyamainkról bővebben
Leggyakoribb kérdések
Tánctanáraink
Helyszínek
 

Leggyakoribb kérdésekMilyen tanfolyamot válasszak?

Tanfolyamaink közül 3 fő szempont szerint választhatsz: 
Táncfajta (Társastánc, Salsa, Zumba Fitness, Boogie Woogie és Rock & Roll) 
Életkor (Felnőtt, Senior)
Tudásszint (kezdő, haladó, haladó - PLUSZ) 

Ennek megfelelően nézd át az órarendet, és válassz egy olyan tánccsoportot, amelynek időpontjai Neked megfelelnek. A csoportok árait a beiratkozási táblázatból tudhatod meg.Mennyi idő alatt tanulhatok meg kezdő szinten társastáncolni?

Egy tánckoreográfiát egy, legfeljebb két alkalom alatt sajátíthatsz el. Kezdő szinten a tanított koreográfiák az adott tánc alaplépéséből, valamint 7-8 különböző figurából állnak. A tanfolyam 2012. március 5-én kezdődik, melynek végére összesen 12 táncot, 5 Latin-amerikai (Cha-Cha-Cha, Rumba, Samba, Paso Doble, Jive), 5 Standard (Angolkeringő, Bécsi keringő, Tangó, Quickstep, és a Slowfox) és 2 Divattáncot (Salsa, Rock&Roll) fogsz megtanulni.Közbejött valami és nem tudok eljönni a táncórámra, átkérhetem magam egy másik időpontra?

Semmi probléma, "Óraáttétel" oldalunkon saját magad áthelyezheted az óráidat!

Ha éppen nem érsz rá azon a napon amikor órád van és szeretnél eljönni egy másik alkalommal, az órarendbõl választhatsz egy másik oktatást vagy edzést.

Mindezt az adott alkalom napján legkésõbb 15:00-ig teheted meg!Lesz-e párom, illetve lehet-e pár nélkül jelentkezni?

Kezdő és haladó szinten még nincsenek állandó párok, ezért ne hátráljatok meg, ha nem tudtok partnert hozni magatokkal! Kezdő és haladó csoportba nyugodtan jelentkezhettek egyedül is! Az órabeosztásnál figyelünk a nemek megoszlására, az órákon pedig rendszeres párcserével táncolunk, de természetesen az egymáshoz ragaszkodó párokat nem választjuk szét. 

Állandó táncpartner kiválasztásán csak a haladó szint elvégzése után érdemes gondolkodni, amikor már tisztába jöttetek elvárásaitokkal.Mi az a Zumba Fitness tanfolyam?

A Zumba Fitness tanfolyam azok számára indul, akik szeretnék ötvözni a hatékony alakformálást a tánc örömeivel. A csoport tagjai izgalmas autentikus latin dallamokra, könnyen elsajátítható koreográfiákat tanulnak meg a latin táncok világából. A tanfolyam alapját a samba, salsa, bachata, reggaeton és a merengue adja.Milyen felszerelésben táncolhatok?

Kérünk, hogy minden oktatásra hozz magaddal egy váltócipőt, mely megfelel az alábbi követelményeknek: talpa legyen tiszta, hajlékony és ne húzzon csíkot a padlón! Kezdő és haladó táncosoknak legmegfelelőbb egy hagyományos gumitalpú tornacipő vagy sportcipő.Milyen feltételei vannak a pénz-visszafizetésnek, ha nem tetszik a tanfolyam?

Ha úgy érzed, hogy Te és a tánc nem tudtok közelebbi barátságot kötni, úgy ebben az esetben az első héten maradéktalanul visszafizetjük a bérlet árát. A tanfolyam összegét csak az első héten áll módunkban visszafizetni a befizetésnél kapott nyugta és bérlet ellenében. Ha nem a számomra megfelelő tánctanfolyamra iratkoztam be, akkor van-e lehetőség csoport módosításra?

Amennyiben nem a számodra megfelelő tanfolyam típusra (Társastánc, Salsa, Zumba Fitness, Boogie Woogie és Rock & Roll), vagy szintre (kezdő, haladó, haladó - PLUSZ) iratkoztál be, akkor tanfolyam megkezdése előtt, valamint az első héten lehetőséget biztosítunk arra, hogy tanfolyamot módosíts. Ha nem élsz a módosítás lehetőségével, úgy ebben az esetben az első héten visszafizetjük a bérleted árát.


További információért a lap alján lévő telefonszámokon érdeklődhetsz, vagy küldj e-mailt!
oldal tetejére

| Tánciskola | Rólunk | On-line jelentkezés | Táncoktatás | Rendezvények | Versenytánc | Tánc világa | Kapcsolatok | Táncpartner | Elérhetőségeink |
Főtámogatónk:
pipettaszerviz.hu
Főtámogatónk:
calibration-pipette.com

© New York Tánciskola