Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

New York Tánciskola
            Párok, akik nálunk ismerkedtek
 

Hamarosan!

Tavaszi Tánctanfolyamaink

 

Szeretettel várunk Téged és barátaidat is a tavasszal induló tánctanfolyamainkra.

 

Idén is a Társastáncé, Zumbáé® és a Salsáé lesz a főszerep, de természetesen nem marad el a Boogie-Woogie és Rock & Roll tanfolyam sem. A felnőtt korcsoportok mellett seniorok számára is több szinten indulnak a tánccsoportok.

Rólunk
A Tánciskola története
Akik nálunk ismerkedtek
 

Párok, akik nálunk ismerkedtek meg...


Nagy örömünkre szolgál látni a boldog párokat, akik tanfolyamainkon, rendezvényeinken, tánctáborainkban ismerkedtek meg.

Tánciskolánkban a tánctanulás öröme mellett lehetőséged nyílik megismerkedni sok érdekes, vidám emberrel is. Kezdő tánctanfolyamainkon, heti rendszerességgel szervezett Latin bulijainkon vagy éppen a Tánctábor programjai során biztosan találsz hozzád hasonló fiúkat és lányokat, akikkel megtalálod a "közös hangot" és - ki tudja - talán komoly kapcsolatra is szert tehetsz!

Azért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy bátorítsunk és kedvet csináljunk Neked nemcsak a tánctanuláshoz, hanem az ismerkedéshez is. Akik ránéznek ezekre a párokra, örömmel és boldogsággal töltse el őket, vagy ha saját magaddal találkozol szembe az oldalon, felidézze benned az ismerkedés kellemes emlékeit. Tekintsd meg oldalunkon azokat a párosokat, akik itt leltek egymásra, és azóta is együtt vannak.

Miért ne sikerülne Neked is?

Ne feledd, a tánc = mozgás, öröm és vidámság
közelebb hozza az embereket egymáshoz!Baran Gábor - Varga Ildikó
A mi történetünk 2008 õszén kezdõdött, az egyik Latin Koktélban.
Ott találkoztunk elõször, ugyanis külön csoportba jártunk táncolni. A Latin Koktélos kubai salsa tanításnak köszönhetõen, közvetlen felkérés nélkül is volt lehetõségünk együtt táncolni. Utána pedig már sokkal bátrabban kerestük egymás társaságát...
bővebben

Gürtler Csaba - Tóth Tímea
Útjaink 1998 tavaszán keresztezték elõször egymást. Csaba ekkor döntötte el, hogy vénségére (ekkor volt 25 éves:) már kezd kínossá válni, hogy még nem tanult meg táncolni. Így azután egy gyors döntéssel kinézte az egyetemi büfé hirdetõtábláján található legszimpatikusabb hirdetést, és máris a New York Tánciskola egyik kezdõ csoportjában találta magát...
bővebben

Jancsó Gergely - Jancsóné Takács Ibolya
Hosszú esztendõk teltek el versenyzéssel és oktatással, amikor 2007 õszén az egyik tánctanfolyamon megismerkedtem Gergõvel itt a tánciskolában. Õ 6 évvel ezelõtt kezdett a New York Tánciskolában táncolni, de akkoriban mindössze pár hónapot. Évek múlva egy jó barátja (üzlettársa), aki szintén itt táncol, lehívta újra egy kezdõ tánccsoportba. Hát így kezdõdött...
bővebben

Vincze Gábor - Vincze Ági
2001-ben egy szórakozóhelyen találkoztunk elõször, ahol igen hamar kiderült, hogy mindketten a New York Tánciskola tagjai vagyunk:) Egy héttel késõbb össze is jöttünk.
Ezután hosszas együttlét következett, melyet végigkísért a TÁNC és persze a New York...
bővebben

 
oldal tetejée

Ha Te is szeretnél felkerülni erre az oldalra, akkor küld el e-mailben a közös élettörténeteket, és csatolj hozzá néhány fényképet! Csak azok a táncosok kerülhetnek fel, akik a New York Tánciskolába járnak/jártak, vagy itt ismerkedtek meg. Ha tudsz ilyen kapcsolatról szólj azon ismerőseidnek, barátaidnak akik egykor és most tánciskolánkba járnak/jártak! 
| Tánciskola | Rólunk | On-line jelentkezés | Táncoktatás | Rendezvények | Versenytánc | Tánc világa | Kapcsolatok | Táncpartner | Elérhetőségeink |
Főtámogatónk:
pipettaszerviz.hu
Főtámogatónk:
calibration-pipette.com

© New York Tánciskola