Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

New York Tánciskola
Tánctanfolyamainkról

 

Hamarosan!

Tavaszi Tánctanfolyamaink

 

Szeretettel várunk Téged és barátaidat is a tavasszal induló tánctanfolyamainkra.

 

Idén is a Társastáncé, Zumbáé® és a Salsáé lesz a főszerep, de természetesen nem marad el a Boogie-Woogie és Rock & Roll tanfolyam sem. A felnőtt korcsoportok mellett seniorok számára is több szinten indulnak a tánccsoportok.

Táncoktatás
Tánctanfolyamaink
Tanfolyamainkról bővebben
Leggyakoribb kérdések
Tánctanáraink
Helyszínek

Milyen tanfolyamot válasszak? 

Mennyi idő alatt tanulhatok meg kezdő szinten társastáncolni?

Mi a különbség az oktatás és az edzés között?

Átkérhetem magam egy másik időpontra?

Lesz-e párom, illetve lehet-e pár nélkül jelentkezni?

Mi az a Zumba Fitness tanfolyam?

Milyen felszerelésben táncolhatok?

Milyen feltételei vannak a pénz-visszafizetésnek, ha nem tetszik a tanfolyam?

Ha nem a számomra megfelelő tánctanfolyamra iratkoztam be, akkor van-e lehetőség csoport módosításra?
 

KÖZPONT
Molnár Ferenc Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola
"A" és "B" terem
Budapest, VIII. ker.
Somogyi Béla u. 9-15.
(a Corvin Áruház oldalánál)
 

 

1. KIHELYEZETT TAGOZAT
Deák Diák Általános Iskola

Nagyterem
Budapest, VIII. ker.
Köztársaság tér 4.
(az Erkel színház mellett)
 

 

2. KIHELYEZETT TAGOZAT
Madách Imre Gimnázium
Díszterem
Budapest, VII. ker.
Barcsay u. 5.
(a Wesselényi utcai villamos megállótól 100 m-re)
 

 

3. KIHELYEZETT TAGOZAT
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium
Díszterem
Budapest, I. ker.
Szabó Ilonka u. 2-4.
(Batthyány tértől 5 percre)
 

 

A New York Tánciskola tanfolyamai

Tánctanfolyamok

Tánciskolánkban az alábbi tánctanfolyamok közül választhatsz:

Társastánc tanfolyam
A legismertebb klasszikus társastáncokat sajátíthatod el a társastánc tanfolyamokon, melyek között több közismert tánc is szerepel. Nemcsak fiatalok, hanem idősebbek is elkezdhetik a tanulást, és persze nem kell senkinek született táncosnak lennie ahhoz, hogy kezdő szinten megtanuljon táncolni. Egy társastánc tánckoreográfiát egy, legfeljebb két alkalom alatt sajátíthatsz el. Kezdő szinten a tanított koreográfiák az adott tánc alaplépéséből, valamint 6-7 különböző figurából állnak. Ha pedig vonz a táncversenyek és a versenytánc világa, tudásod kitartó munkával egyre magasabb szinteken fejlesztheted tovább.

  Latin amerikai táncok
(Samba, Cha-Cha-Cha, Rumba, Paso Doble, Jive)

Standard táncok
(Angolkeringő, Bécsi keringő, Tango, Quickstep, Slowfox)

Divattáncok
(Rock & Roll, Mambo, Salsa)
 
Zumba® Fitness
A Zumba Fitness azok számára indul, akik szeretnék ötvözni a hatékony alakformálást a tánc örömeivel. A csoport tagjai izgalmas autentikus latin dallamokra, könnyen elsajátítható koreográfiákat tanulnak meg a latin táncok világából. A tanfolyam alapját a samba, salsa, bachata, reggaeton és a merengue adja.
 
Salsa tanfolyam
A Salsa tanfolyam azok számára indul, akik szeretnék mélyebben megismerni a kubai Salsa igazi latinos temperamentumú de egyben harmonikus világát. A csoport tagjai a Salsán kívül belekóstolhatnak még a Merengue-be, Mambóba és Bachatába is.
 

Boogie-Woogie tanfolyam
A Boogie-Woogie-t gyakran hívják a Rock & Roll "ősének", sok helyen az '50-es '60-as évek Rock & Roll-jaként emlegetik. Már alapszinten is rendkívül élvezhető, könnyen elsajátítható tánc, improvizatív jellegéből adódóan rabul ejti azt, aki egyszer kipróbálja. Jellemzően könnyed, vidám táncról van szó és igen széles azon zenék köre, amire táncolható.


Szintek

Tánctanfolyamaink különböző felkészültségi szinteknek megfelelő csoportokban zajlanak.
A felnőtteknél kezdő társastánc, haladó társastánc, hobby-versenytánc, versenytánc előkészítő és versenytáncos szinten folyik a képzés, seniorjaink (40 év felett) kezdő társastánc csoportban fogják végezni munkájukat.
A Felnőtt társastánc tanfolyam szintjei

Felnőtt szintek Kezdő társastánc
Teljesen az alapoktól, minden tánchoz egy könnyen elsajátítható, mutatós koreográfiát tanítunk, mely az alaplépésen kívül tartalmaz még 6-7 egyszerűbb táncfigurát. Célunk a táncok terén általános műveltség nyújtása, jó közérzet, sikerélmény biztosítása.

Haladó társastánc
A kezdő szintre épül, a megtanult koreográfiákat bonyolultabb figurákkal bővítjük. Itt már megkezdődik a tánctechnika bevezetése.

Hobby-versenytánc
A haladó szintre épül. Azoknak a táncosoknak ajánljuk, akik különleges figurákat és koreográfiákat szeretnének megtanulni, illetve technikai tudásukat szeretnék gyarapítani, s mindemellett továbbra is szerves részei szeretnének maradni tánciskolánk közösségének. Továbbá azoknak is ajánljuk, akik a táncra nem csak kikapcsolódásként tekintenek, hanem szeretnék tánctudásukat továbbfejleszteni, legyen az akár a versenyzői szint elérése vagy a figurák minél magasabb szintű kivitelezése és magabiztossá tétele.

Versenytánc előkészítő
Azoknak, akiknek már a lábukban vannak a Hobby-versenytánc koreográfiái, és kedvet éreznek a tánc további folytatására, tanáraink megmutatják, lehet még mit tanulni. Az eddig megtanult lépésekre építve összetettebb elemekből álló, újabb és hosszabb koreográfiákat tanítunk a már ismert táncokhoz. A tanfolyam résztvevői megismerkednek a nemzetközi versenytánc technika alapelveivel. Mindezek mellet tanáraink segítségével a komolyabb technikai tudás elsajátítása mellett felkészülhetnek mind a hobby, mind pedig az osztályos versenyekre is. 

Versenytánc
Jelenleg latin-amerikai táncokban versenyző párosaink vannak, akik neves versenytáncosok irányításával tanulják, elemzik az egyes lépéseket, mozdulatokat - lényegesen több edzési lehetőséggel.


A Senior társastánc tanfolyam szintjei

Senior szintek Senior kezdő társastánc
Az alapoktól kezdjük a táncok megtanítását, melyek a következők: Blues (lassú tánc), Salsa-Mambó, Cha-Cha-Cha, Angolkeringő, Bécsi keringő, Tangó, Rumba, Rock & Roll, Samba, Foxtrot. Minden táncfajtához egy könnyű, de mutatós koreográfiát tanítunk. A kezdő szint anyagát úgy állítottuk össze, hogy a bálokban és egyéb táncos rendezvényeken hallható zenékre már könnyedén lehet táncolni egy egyszerű, szabályos koreográfiát. Heti másfél óra, előképzettség nem szükséges.A Salsa tanfolyam szintjei

Salsa szintek Salsa kezdő tanfolyam
A kezdő táncosok a tanfolyam során megismerkedhetnek a salsa vérpezsdítő ritmusával. Elsajátíthatják a kubai salsa alaplépéseit, vezetéstechnikáját és a párok közötti harmóniát, egyszerűbb koreográfiák keretében


A Zumba® Fitness tanfolyam szintje

Latin Cardio szintek

A Zumba® Fitness azok számára indul, akik szeretnék ötvözni a hatékony alakformálást a tánc örömeivel. A csoport tagjai izgalmas autentikus latin dallamokra, könnyen elsajátítható koreográfiákat tanulnak meg a latin táncok világából. A tanfolyam alapját a samba, salsa, bachata, reggaeton és a merengue adja.
A Zumba Fitness segítségével a mozogni vágyók nem csak a testüket edzik, hanem megtanulják a napjainkban közkedvelt latin táncok alaplépéseit is. Ezen a tanfolyamon az oktatás nem párban történik, ezért akiket a pár hiánya eddig távol tartott a táncóráktól, mostantól ők is bátran jelentkezhetnek!A Boogie-Woogie tanfolyam szintjei

Boogie szintek Boogie-Woogie kezdő tanfolyam
Akit magával ragadott a tánc játékossága, improvizációs lehetőségei, figuragazdagsága, itt elsajátíthatja az alapokat. Lépések, vezetéstechnika és alapfigurák adják a tanfolyam gerincét. Mivel a Boogie-woogie improvizatív jellegű tánc az egymásra-hangolódás, vezetés - követés külön hangsúlyt kap!


"Nem csak a húszéveseké a világ..."

Tánciskolánkban nem csak a felnőtt (16-35 év) korosztály tanulhatja meg a latin-amerikai és standard táncokat, hanem - ez idáig egyedülálló módon - a senior (40 év feletti) korosztály számára is indítunk tanfolyamokat.

Természetesen Mindenki ahhoz a korosztályhoz csatlakozik, amelyikben jól érzi magát!


További információért a lap alján lévő telefonszámokon érdeklődhetsz, vagy küldj e-mailt!
oldal tetejére

| Tánciskola | Rólunk | On-line jelentkezés | Táncoktatás | Rendezvények | Versenytánc | Tánc világa | Kapcsolatok | Táncpartner | Elérhetőségeink |
Főtámogatónk:
pipettaszerviz.hu
Főtámogatónk:
calibration-pipette.com

© New York Tánciskola